dimarts, 3 de juny del 2008

Moció pel Franki a Lliçà d´Amunt


El passat dijous 29 de Maig vaig acudir al ple de Lliçà d’Amunt on s’havia de votar una moció presentada per ERC demanant la llibertat pel Franki. Aquesta finalment va ser rebutjada pels polítics que gestionen actualment aquest municipi ( CiU, PSC, PP ).

Personalment veia previsible que aquesta moció fos rebutjada pel govern de dretes que governa aquest municipi. El més curiós però, van ser els arguments del representant de CiU que va qualificar la campanya per la llibertat del Franki com un “espectacle”. Alhora que deia que s’havia de respectar la “legalitat” vigent, i que si l’havien tancat és perquè alguna cosa havia fet.

El que no vol saber aquest senyor és que el Franki ha sigut ficat a la presó per ser qui és. Una persona compromesa amb moltes lluites socials, i que per tant ,el règim ja feia temps que el tenia en el seu punt de mira. No tenen cap prova de que el Franki participés en la cercavila on es va produir el suposat “ultratge” a la bandera espanyola. L´única prova contra ell és que era una persona compromesa i que per tant molestava a l’ajuntament de Terrassa iniciador de tot el procés politico-judical que l’ha portat a la presó.

Pel que fa a la definició “d’espectacle” per la campanya per demanar la llibertat del Franki. Només diré que això només ho pot dir una persona sense escrúpols. Com molts dels senyors que malauradament avui dia controlen l’economia i la política mundial.

Franki llibertat immediata JA!